Mediapaulit vie Parkkiperhoset myös Tampereelle

18.5.2016
Mediapaulit

Mediapaulit Oy laajentaa Parkkiperhos-toiminnan tänä kesänä Hämeenlinnan lisäksi myös Tampereelle. Hämeenlinnassa perhosia nähdään jo kolmatta kesää.

Tampereen seudun yritykset ovat suhtautuneet parkkiperhosiin kiinnostuneesti. Ensimmäisenä kesänä perhosia nähdään viisi. Tampereella toimintaa sponsoroivat Vianor, Terveystalo, Timanttiset, Easypark sekä Finlaysonin apteekki.

Hämeenlinnassa yhteistyökumppaneina jatkavat Terveystalo, Tori-Apteekki sekä Uusi Autokauppa ja Uusi Autohuolto.

Yhteistyöyritysten väreihin sonnustautuvat parkkiperhoset lisäävät aikansa ylittäneisiin autoihin hieman lisää pysäköintiaikaa. Auton tuulilasiin he jättävät edustamansa yrityksen tervehdyksen, johon uusi pysäköintilappu on kiinnitetty.

Parkkiperhoset pelastavat autoilijoita aamuyhdeksästä iltaan saakka eli silloin, kun ihmisiä on paljon liikkeellä. Sateella perhoset jäävät kotiin. Toimintakausi käynnistyy kesäkuun alussa ja kestää elokuulle koulujen alkuun saakka.

Parkkiperhosidea on lähtöisin Sveitsistä. Sieltä sen toi Suomeen joensuulainen Synergis Oy vuonna 2001. Sittemmin toiminta on laajennut Itä-Suomessa jo useaan kaupunkiin. Parkkiperhosia voi tavata tänä kesänä Tampereen ja Hämeenlinnan ohella myös Joensuussa, Mikkelissä, Kuopiossa, Savonlinnassa ja Lahdessa.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *