Tarvetta nettisivuille? Me voimme auttaa!

WordPress on verkkosivustojen julkaisujärjestelmänä yhä suositumpi. Me tunnemme WP:n kuin omat taskumme, joten meiltä saat upeat sivut ylläpitoineen kaikkineen. Mutta jos tarvitset vain alkuunsaattajaa tai etsit ylläpitopalveluita, sekin onnistuu.

Esimerkkejä toteutuksista:

hämeen_akku

Hämeen Akku

Hämeenlinnalainen akkujen erikoisliike halusi räätälöidyt nettisivut kohentamaan yrityksen julkikuvaa. Mediapaulit toimitti Hämeen Akulle sivuston, jolla palvelut ja esimerkiksi tarjoustuotteet nostettiin esille aiempaa selkeämmin. Asiakas halusi uusia sivuston ulkoasun ohella myös valokuvat. Asiakas päivittää sivuja itsenäisesti ja kysyy tarvittaessa opastusta.

helmiorvokki

Hoivakoti Helmiorvokki

Keravalainen vanhusten hoivakoti halusi edulliset ja simppelit nettisivut avaimet käteen -periaatteella. Yritys toimitti aineiston itse, joten meille jäi huolehdittavaksi vain sivuston ulkoasun uusiminen. Lisäksi sivusto siirrettiin muutostyön yhteydessä aiempaa edullisemmalle palvelimelle. Sivujen sisältö pysyy staattisena.

 

Edellinen nettisivumme oli jäänyt pahasti ajastaan jälkeen. Mediapaulit vastasi hienosti kaikkiin toiveisiimme, joita meillä oli muutostöiden suhteen esittää. Uusi sivusto on tyylikäs ja toimiva, ja hintakin oli selvästi edullisempi kuin kilpailijoilla. Emme ehdi panostaa sivuston ylläpitoon päivittäiseltä perustyöltämme, joten apu on tarpeen.”
Jani Pitkänen Hämeen Akku

Tutustu kotisivupaketteihimme!

Kolme peruspakettiamme saat käyttöösi muutamassa päivässä, mutta myös räätälöity ratkaisu on mahdollinen.
Kaikki WordPress-sivustomme ovat responsiivisia eli skaalautuvat myös mobiililaitteisiin.

Starttipaketti

Starttipaketissa asennamme WordPress-julkaisujärjestelmän ja ulkoasuteeman demosisällöllä julkaisemattomaan tilaan työstettäväksesi. Ohjeillamme pääset eteenpäin.

Starttipaketti sopii ratkaisuksi siinä tapauksessa, jos haluat ensin kokeilla, kuinka sivuston muokkaaminen itseltäsi onnistuu.

190€ + alv.

Lue lisää

Peruspaketti

Peruspaketti käsittää WordPress-julkaisujärjestelmän, ulkoasuteeman ja asiakkaan tekstisisällöt. Kuvat tulevat asiakkaalta (tai kuvapankista). Emme tee muutoksia ulkoasuteemaan tai sen väreihin.

Peruspaketti sopii ratkaisuksi siinä tapauksessa, että valmiilla ulkoasuteemalla tehty sivusto riittää lopputulokseksi.

590€ + alv.

Lue lisää

Superpaketti

Superpaketti käsittää WordPress-julkaisujärjestelmän, ulkoasuteeman, asiakkaan tekstisisällöt ja mahdollisen logon. Kuvat tulevat asiakkaalta (tai kuvapankista). Lisäksi muokkaamme ulkoasun värit brändin mukaisiksi.

Superpaketti on hyvä ratkaisu, jos tarvitset nopeasti laadukkaan WordPress-yrityskotisivuston.

990€ + alv.

Lue lisää

Räätälöidyt sivut

Mikäli valmista aineistoa ei ole, me laadimme sivuille tekstisisällön asiakkaan toiveet huomioiden ja otamme tarvittaessa valokuvat. Lisäksi huolehdimme, että myös sivuston ulkoasu vastaa asiakkaan toivomuksia.

Räätälöity sivusto on hyvä ratkaisu, mikäli koko prosessi halutaan ulkoistaa ammattilaisten käsiin.

Alk. 1490€ + alv.

Lue lisää