Keskity siihen, minkä parhaiten osaat

15.9.2015
Pauli Salokangas

Yritysviestinnässä eletään suurten muutosten aikaa. Moni firma ulkoistaa viestinnän ja markkinointiviestinnän toimintojaan, jotta voisi keskittyä paremmin ydinliiketoimintaansa. Kaikesta – kuten esimerkiksi nettisivujen tekemisestä tai tuote-esittelyvideoista – ei tarvitse, eikä ole syytäkään suoriutua itse.

Myllerys käy myös mediamaailmassa, jossa yhä useampi julkaisija turvautuu omien toimittajien sijasta avustaviin sisällöntuottajiin. Harkituilla täsmäkeikoilla astuvat kuvaan meidän kaltaisemme toimijat, jotka ovat erikoistuneet esimerkiksi videojournalismiin.

Kahden miehen mediapajamme auttaa juuri näissä tarpeissa. Media-alalla referenssimme ovat kovat, sillä olemme tuottaneet sisältöä maan ykkösjulkaisuihin ja -kanaville jo pitkään. Yritysviestinnässä olemme palvelleet lähinnä pk-sektoria. Tartumme silti jokaiseen toimeksiantoon yhtä luovalla, energisellä ja ammattitaitoisella otteella. Laadusta ja asenteesta ei tingitä, työstimmepä sitten piskuisen paikallislehden uutisvideota, valtakunnallisen järjestön nettisivuja tai kansainvälisen suuryrityksen advertoriaalia.

”Kaikesta ei tarvitse, eikä ole syytäkään suoriutua itse.”

Pienenä ja vikkelänä alihankkijana kykenemme hinnoittelemaan itsemme maltillisesti, minkä ansiosta heitämme väkevän haasteen isommille media- ja viestintätoimistoille.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää tarpeistanne!

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *